CHAMPION JARLSBERG GRAND PRIX LØPENE SOMMEREN 2023

10.03.2023

Champion Jarlsberg Grand Prix løpene er innskuddsløp for 4-årige norskfødte varmblodshester; i år for årgangen født 2019. Løpene går over sprintdistanse 1609 meter med både åpen- og egen hoppeavdeling og blir gjerne kalt "Den norske Sprintermesteren". Finaleløpet i åpen klasse kjøres med en garantert førstepremie på kr. 300.000, mens det i hoppeavdelingen kjøres med en garantert førstepremie på kr. 200.000. Åpen klasse går som utslagningsløp med kvalifiseringer og finale samme dag, fredag 7.juli. Hoppeavdelingen kjører sine kvalifiseringsløp søndag 25.juni, mens finalen går søndag 9.juli.

Sommeren nærmer seg og eiere/trenere av forhåndsinnmeldte hester har sesongplanleggingen i full gang. Situasjonen pr. dato i CJGP-løpene viser at det etter 4.innbetalingstermin gjenstår 72 hingster/vallaker og 95 hopper. Det er omtrent slik situasjonen var på samme tid ifjor da det til slutt ble kjørt 2 kvalifiseringsløp i åpen avdeling og 3 kvalifiseringsløp i hoppeavdelingen. 

Norsk Trav og Jarlsberg Travbane ønsker eiere/trenere lykke til med sesongoppkjøringen og velkommen til sommerbye Tønsberg i begynnelsen av juli!