Strålende hurtigarbeid av Folkehesten Jarlsberg

28.01.2013

Nå noen dager før salget av andeler i landets Folkehester avsluttes, ønsker jeg gi en situasjonsrapport om hvordan det står til med Jarlsbergs Folkehest Briljant, meddeler hesten trener Geir Flåten.

« Fredag 25.januar kjørte jeg hurtig med ham her på Jarlsberg, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er strålende fornøyd med hva han presterer om dagen. Da han ble vist i banen på Jarlsbergs løpsdager i romjula og V75 5.januar, var han sår i kodene og bar preg av det. Dette er et tilbakelagt stadium nå, og jeg ser stor forbedring i ham fra uke til uke. Han har funnet seg godt til rette på stallen og oppfører seg eksemplarisk sammen med de andre stallhestene. Vi er inne i en periode som preges av styrketrening og vi kjører fartstrening med ham hver tiende dag. Alt ser som sagt oppløftende ut med Briljant om dagen, og jeg er kjempefornøyd» avslutter en lettere opprømt Geir Flåten.

Geir anmoder også alle som har kjøpt registreringskort til Folkehesten Jarlsberg om å registrere andelen på folkehesten.no så raskt som mulig og senest torsdag 31.januar.