Jackpot fredag og V75 lørdag

Skrevet av Pål Jensen,  16.05.2012
Artikkelbilde
Er Geir Flåtens Tyri Gubben fortsatt ubeseiret etter V75-2 på lørdag? (foto: hesteguiden.com)

DOBBELTKJØRING:
Fredag ligger det nesten 1.5 millioner ekstra i V65-potten, mens det er flotte løp på menyen dagen etter.

Da ingen klarte verken 6 eller 5 rette i Bergen på fredag ligger det hele 1 466 876 kroner ekstra i sekserpotten på Jarlsberg denne fredagen. Når løpene i tillegg virker svært åpne bør virkelig vårt spillende publikum legge seg i selen og studere programmet ekstra godt ved denne anledning.

Les forøvrig hvor mye mer du kan vinne dersom du bruker riktig strategi i denne artikkelen fra i fjor 

SKI OG FOLKEHEST
Selvom det naturligvis er på lørdag de sportslige godbitene dukker opp er det etpar meget interessante hester på plass også fredag. I dagens andre løp som også er starten på V65-spillet dukker nemlig Ringo Star M. opp - dette er hesten som er eid av Stall Ski Team med bl.a. Petter Northug og Vibeke Skofterud i spissen. Den Trond Anderssen-trente fireåringen er forøvrig oppdrettet av Per-Ole Bjerknæs fra Svarstad og har litt å slekte på som lillebror til Shaman Star M. og Toya Star M. 

I kveldens avslutningsløp skal Momarkens Folkehest Charge d'Affaires prøve å reise kjerringa etter at Midtfjeld-traveren ble stoppet av en tett hals i debuten.

Kjør ut fredagens pdf-program her

TOPPHESTER I FLENG
Selvom vår V75-kjøring er inneklemt mellom OGP og Elitloppshelgen er det som seg hør og bør mange gode travere på farten når det er snakk om lørdagsløp. I V75-innledningen skal Anthony Boko og Trinitro hente tillegg på gode strekhester som Dacke Håleryd og Goop-stallens norskfødte fireåring Umbriel som var rågod vinner på 13.9/2100a i sin siste start.

TIPSMØTE OG GAVEDRYSS
Det er som vanlig store penger å spille om på lørdagene, og vil du ha de beste tipsene bør du møte opp på banen - det blir nemlig tipsmøte i kafeterian fra klokken 12:30.
Det er ofte mye god informasjon å hente fra tipspanelet (foto: Pål Jensen)

Det vil også bli loddet ut gavekort for tilsammen 15.000 kroner blant vårt publikum lørdag.

Klikk for lørdagens program

GUBBEN PÅ NY?
V75-2 er en perle av et løp der ubeseirede Tyri Gubben virkelig skal få slite for ta sin åttende strake. I sin V75-debut støter han nemlig på en rekke gode 4-åringer i vinnermaskinene Eikdølen og Alm Kiwi samt den kapable Glittum-traveren Sordo. På 20 meter tillegg finner vi solide hester som Smedviktor og Gylden Balder, mens Romtveit-trente Dragon jakter fra dobbelt tillegg.

Førti meter skal også høykapable, men usikre Schuvablessa prøve å hente i den tredje avdelingen - bl.a. på Hege Nilsen-trente Smedheim Lita som er i rivende utvikling.

OLLE PÅ NORGETOKT
I V75-4 står Atomic Migliore flott til i førstespor og med fersk 13.6-seier i bagasjen blir nederlandimporten hardt betrodd sammen med Gunnar Austevoll. Her har dog Goop-stallen med en spennende utfordrer i Tristan Des Bosc som er ingen ringere enn en lillebror til søndagens toer i Oslo Grand Prix Quarcio Du Chene.

HJEMMESEIRE?

I den femte avdelingen blir Geir Kihle-trente Bogle Superb forgrunnsfigur sammen med Lars Anvar Kolle.

Fireåringen var god treer fra tet på 14.3 full vei på søndag, og møter lettere motstand denne gang.

Også i V75-6 kan det bli hjemmejubel da Flåtens ferske V75-vinner Hesby Kvikk står fint til på strek. Det er dog garvede konkurrenter på både 20 og 40 meter tillegg - fra trønderlag kommer bl.a. Arne Nilsen med 26-traveren Pondus, mens fireårige Briskeby Rauen heller ikke er å kimse av.

TESTER GRAND PRIX-FORMEN
Finalen er forbeholdt norskfødte 4-åringer og her får vi en forsmak på hvilke hopper vi kan vente oss under Jarlsberg Grand Prix i sommer. Bo Westergaard har satt seg selv på sidelinjen som kusk, og dermed er det Tom Erik Solberg som skal lose forhåndsfavoritten My Happiness E.P. inn til ny 100.000-kronerstriumf. Hun vil imidlertid trolig få hard kamp fra en lokal hjemmetrio bestående av See You Soon, Thai Mahal og Lady Va Bene.

VELKOMMEN TIL SPENNENDE DOBBELTKJØRING FREDAG OG LØRDAG!