Herlige ungdommer innledet festen

Artikkelbilde
Dagens mann Geir Vegard Gundersen viste frem en herlig treåring i Support Justice (fotos: hesteguiden.com).

V65 11. JULI:
Support Justice var tilbake i toppslag og var overlegen vinner på flotte 14.4 full vei.

Etter to galoppmisser var det igjen herlig stil på Kadabra-sønnen som brukte konkurrentene som rundingsbøyer fra siste borte og inn. Etter en sisterunde i 13-fart ble det lenger enn langt ned til feltet for den Geir Vegard Gundersen-trente treåringen. Vinnertiden 14.4 er årets raskeste på mellomdistanse og Support Vacation blir å regne med i årgangsløpene fremover - Märthakval er neste oppgave for hesten som ikke hadde gjort seg bort i UTM heller.

HAT-TRICK AV GV
Gundersen hadde en flott kveld på åpningsdagen av Grand Prix-travet da han også loset inn Tangen Jerkeld og den flotte 3-årshoppa Tema inn til seire. En annen god hoppe er  Dream Play som etter flott kusking av Lars Anvar Kolle sikret seg 50 tusenlapper på fine 15.8/2100a.

Dagens største favoritt Ultimate Lindy måtte i kjelleren for å holde unna for lederryggens Atomic Migliore, men Hamre-traveren holdt unna på 12.9. En som ikke hadde problemer med å vinne var 4-årige Rognfaks som spurtet ned alle på solid rekordforbedring 24.2/1609a.

Sammen med fast kusk Thor Borg blir Svensk Derbykval neste oppgave for Øverdal-traveren.

NÆRE FOR EINAR
Hyggelig var det også at Jarlsbergs Folkehest Super Einar endelig holdt seg til travet - det så ut som Flåten-traveren skulle vinne ut i oppløpet, men i en superjevn finish måtte Einar nøye seg med tredje på ny rekord 17.6/2100v.

Klikk for spillresultater samt fullstendige premielister