Eirik med jackpotbankerne?

Artikkelbilde
Onion F.H. vant V75 for Høitomt på Jarlsberg i mai i fjor - ny seier fredag? (begge foto: hesteguiden.com)

V65 FREDAG 6. JULI:
Eirik Høitomt kan fort være løsningen i fredagens spennende jackpotomgang.

Landschampionen har nemlig flere fine V65-sjanser i omgangen som frister med over 900.000 kroner ekstra i sekserpotten. Etter etpar favorittpregede fredagsomganger ser det mer vrient ut på papiret denne gang.

Klikk for komplett pdf-program

STOR UTFORDRING
Høitomt starter i V65-innledningen med et interessant oppsitt bak 1 Kor Jo. Seksåringen etter Ravn Jahn har fin kapasitet, men at hesten til trener Kjetil Roe har hele 80 i galopp-prosent betyr at landets mestvinnende kusk må bruke all sin kunnskap for å lose denne først over mål.

REVANSJE?
6 Sanner Sid
er dog Høitomt godt kjent med, men sist ble det en ulykksalig galopp ut av siste sving for Engebretsen-traveren. Fireåringen var meget godtgående da, og hadde minst vært toer i løpet seiersmaskinen Prins Trøjborg vant. Fredag står den røde S.J.'s Photo-vallaken perfekt til i V65-2, og fra springspor bærer det trolig tidlig til tet.Sanner Sid og Eirik Høitomt
Slik så det ut da Sanner Sid avla sitt maidenship på Jarlsberg 30. september i fjor.

I den tredje avdelingen er det tretten montèhester som setter spillerne på en alvorlig prøve før Høitomt stiller bak nok en favoritt i V65-4.

TO FRA HALLE
3 Onion F.H.
er tilbake hos gamletrener Tor Olaf Halle, men også denne feilet for Høitomt i den siste starten - seksåringen gjorde imidlertid en flott opphenting og bekreftet at formen er i anmarsj. Fredag ligger det an til tet for den meget kapable, men galopplystne S.J.'s Photo-sønnen som jakter karrierens femtende triumf.

I den femte avdelingen som også er DD-1 skal Høitomt kjøre nok en Halle-traver i 5 Jeppes Odin. Den aldrende Moe Odin-sønnen viste fin form i sin siste start, og startrask som han er det ikke helt umulig at vallaken kan ta en etterlengtet seier.

I V65-finalen skal så vår suverene kuskechampion prøve å lose kapable, men usikre 6 Roberto Bonanza feilfritt rundt ovalen - klarer han det er femåringen som er tilbake etter skadeavbrekk god nok til å seiersstride også han. Stor favoritt blir dog Hamre-nykommeren 5 Village King som var tapper toer fra dødens i V75 første gang ut i hans regi.

VELKOMMEN TIL SPENNENDE TRAVSPORT UKEN FØR DET BRAKER LØS