Frode og Lars Anvar med bankertro

Skrevet av Pål Jensen,  28.01.2012
Artikkelbilde
Lars Anvar Kolle, Frode Hamre, Åsbjørn Tengsareid og Kurt Hella (foto: Pål Jensen)

På dagens tipsmøte satt bankerne løst, og kuskene hadde god tro på egne oppsitt.

En halvtime tok det for Andrè Ringelien å geleide publikum gjennom V75-løpene, og dette var bankervalgene til tipspanelet;

Kurt Hella: Gylden Tina og Anthony Boko

Tengsareid: Gylden Tina og Anthony Boko

Hamre: Anthony Boko og More Than Enough

Kolle: Gylden Tina og Tord Viking

FREKK LØSNING
Verdt å merke seg at svært påleste Frode Hamre selvsagt hadde stor tro på sin egen Anthony Boko som han trodde satt tidlig i tet; kan fort være en banker sa årets trener.

Mer oppsiktsvekkende er hans andre valg, nemlig Jeppe Juels More Than Enough (som er en yngre bror til elitetraveren Jaded). Den er et tredjevalg i V75-4.

Lars Anvar Kolle hadde også god tro på sin egen Gylden Tina som han syntes var blitt roligere underveis i løpene. Fryktet mest 40-metershesten Lille Grete. Kolle syntes dessuten Tord Viking (V75-1) hadde et fint løp på papiret. Tengs hadde selvsagt god tro på Torpa J. i det samme løpet, men stoler ikke helt på ham enda. Distansen var ingen fordel, men takler den like godt som de andre. Kunne vurdere å slippe med Knell (V75-3) dersom presset fra Harviken ble for hardt. Her skjøt Geir Kihle inn at Lykkje Odin var en luring som trente bra og gikk ned en klasse.