Dagen før dagen-trav

Artikkelbilde

V65 SØNDAG 23. DESEMBER:
Vi ønsker velkommen til sesongens nest siste travkjøring på selveste lille julaften.

Med fremskyndet stevnestart klokken fjorten håper vi mange tar et avbrekk i juleforberedelsene og roer ned med flotte hester før treet skal pyntes. Vi byr på ni spennende løp inneholdene både V65 og V5-spill før travnorge bevilger seg årets to eneste travfrie dager.

Se søndagens komplette baneprogram

NY BANECHAMPION
Championatene på Jarlsberg har ikke vært særlig spennende de siste årene, men denne sesongen vil vi få en ny mann på toppen av kusketronen. Tom Erik Solberg har hatt en fantastisk sesong og har allerede sikret seg sitt første landschampionat med bred margin til de siste syv års vinner Eirik Høitomt. Sistnevnte har jo også hatt hevd på Jarlsbergchampionatene etter at han gjorde Vestfolding av seg, men også her ser Solberg ut til å ta hjem "pokalen". Med to kjøredager igjen leder 37-åringen fire seire foran Frode Hamre.

Søndag setter Solberg seg bl.a. opp på TGN-bankeren Brødsjø Stina i V65-3.

Gjentar Brødsjø Stina seieren fra februar og sikrer Solberg hans første Jarlsbergchampionat? (foto: hesteguiden.com)

EKTE HAT-TRICK?
Også Hamre har hatt en fabelaktig sesong og exilbergenseren har satt en historisk trenerseierrekord med sine flotte travere stasjonert på Ulleberg Gård. Han har nok ikke helt gitt opp å ta igjen Solbergs forsprang på Jarlsberg heller. I de tre siste V65-avdelingene skal han nemlig kjøre tre favoritter i Vasadu som jakter årets tiende triumf, Opening Day som kommer ut nykastrert samt solide Flibustier i finalen. Skulle han innfri med alle kan det bli en svært spennende sesongavslutning fredag 28. desember.

Se aktuelle kuskestatistikker her

VEL MØTT TIL FØRJULSTRAV PÅ JARLSBERG